PRAKTISCH

                                                                                 UW WELZIJN, ONZE ZORG

 

 

Waar vind je ons?

Praktijk De Golfbreker is gevestigd in de Golfbrekerstraat 4, 8450 Bredene. Deze is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (buslijnen 4, 9 en 46 halte Bredene Wackerbout/Woonzorgcentrum Jacky Maes).

 

Kostprijs, terugbetaling en duur van de sessies?

Eén sessie duurt 50 minuten. De kostprijs per sessie bedraagt €60. De meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling voor psychotherapie. Deze verschilt afhankelijk van uw specifieke verzekering. Voor meer informatie hieromtrent, gelieve zich te wenden tot uw mutualiteit.

 

Betaalmogelijkheden?

Naast contante betaling, is elektronische betaling in de praktijk mogelijk voor smartphonegebruikers via de Payconiq app. Hiertoe dient u de gratis app op uw smartphone te installeren en uzelf te registreren (voor meer info zie https://www.payconiq.be/nl/).

 

 
Wanneer?

De psychotherapiesessies vinden met name 's avonds plaats op afspraak.


Hoe een consultatie bekomen?

Gelieve hiertoe het contactformulier in te vullen of een boodschap in te spreken op het antwoordapparaat van de praktijk, waarna we u telefonisch zullen contacteren. Consultaties worden steeds ingepland na telefonisch overleg met u. Op basis hiervan kan geopteerd worden om aan de slag te gaan met u als individu, koppel of gezin, of - indien noodzakelijk - u door te verwijzen naar een andere hulpverlener.© Praktijk De Golfbreker | All rights reserved | Version 21.09.22