KRISTOF HOORELBEKE

                                                        DOCTOR IN DE PSYCHOLOGIE • GEDRAGSTHERAPEUT                                Uw therapeut

 

Kristof Hoorelbeke is een levenslustige Doctor in de Psychologie woonachtig te Bredene die uw unieke verhaal graag beluistert i.f.v. uw psychische klachten.

Hij behaalde zijn Masterdiploma in de Klinische Psychologie in 2013 en is erkend Psycholoog door de Psychologische Commissie (erkenningsnummer: 891117907). In de afgelopen jaren bouwde hij ervaring op met het behandelen van diverse psychische stoornissen in zowel residentiële- als ambulante context (o.a. aan de polikliniek en de afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen van het Universitair Ziekenhuis te Gent). Daarbij specialiseerde hij zich via postuniversitaire vormingen in de gedragstherapie. Sinds 2017 is hij dan ook erkend gedragstherapeut. Begin 2021 startte hij een bijkomende EMDR-opleiding in kader van de behandeling van psychotrauma.

Naar aanleiding van innovatief onderzoek naar het ontstaan en de preventie van stemmingsstoornissen behaalde hij in 2017 de titel van Doctor in de Psychologie aan de Universiteit Gent. Naast zijn klinische activiteiten als psychotherapeut is Kristof momenteel tevens werkzaam als Professor aan de Universiteit Gent binnen de opleiding klinische psychologie.

© Praktijk De Golfbreker | All rights reserved | Version 21.09.22